Säkerhetspolicy

Vi skyddar vår webbplats och andra system som stöder vår webbplats när det gäller infrastruktur genom att vidta nödvändiga tekniska försiktighetsåtgärder mot förlust, förstörelse, åtkomst, ändring eller distribution av din data av obehöriga tredje parter. Detta gör att du kan känna dig trygg när du surfar på vår webbplats. Skyddet av din integritet är en kritisk fråga för oss. De personliga eller nödvändiga uppgifter som du har lämnat till oss kommer endast att användas för att behandla dina beställningar och utföra driftprocessen på ett hälsosamt sätt. Annat än det kommer det aldrig att tillåtas att användas för kommersiella eller andra ändamål.

När du handlar på vår plattform godkänner du vår Integritetspolicy samt våra Allmänna Villkor. Uppgifterna du delar med oss kommer att användas för att säkerställa och öka kundnöjdheten i frågor som att bekräfta och spåra din beställning, jämföra information för inkonsekvenser och förhindra bedrägliga aktiviteter.

SSL -certifikat

Vi ser till att dina data behandlas konfidentiellt och krypteras med SSL (Säker-Socket-lager) säker serverprogramvara. Dina beställningsuppgifter (ditt efternamn, adress, kreditkort och bankinformation) är helt krypterade och kan inte läsas av någon tredje parts institution eller person. För att förstå detta indikeras internetadressen som du kommer åt med en liten “lås” -ikon högst upp i adressfältet, som du kan se på den här sidan använder İçgiyimist.com webbplats ett SSL -certifikat och säkerhet och krypteringsteknik.

Datasäkerhet

Vi förbinder oss att säkerheten för dina kortnummer, transaktioner och andra personuppgiftsformulär överförs säkert mellan våra kunder och vår plattform. Tack vare SSL -säkerhetstekniken, som överför information mellan en processor och en server, läcker informationen aldrig ut till någon tredje part.

PCI -överensstämmelse

Deluxerie är säkert värd för all data den får med sin PCI (Payment Card Industry) -kompatibla värdleverantör. Detta är en globalt accepterad uppsättning policyer som utvecklats för att skydda kundens personliga information och garantera säkerheten när du surfar och betalar. Som ett erfaret företag som ständigt utvecklar och håller sin teknik uppdaterad vet vi hur viktigt det är för kunden att känna sig trygg när han handlar online. Vi är också medvetna om behovet av säker hantering av deras data, främst kreditkortsinformation. PCI -överensstämmelse tjänar till att optimera säkerheten för alla kredit- eller betalkort under transaktioner. Det förhindrar också missbruk av personuppgifter och betalningsuppgifter.