Retur- och utbytespolicy

Uppdaterad 01.07.2020

På Deluxerie arbetar vi intensivt med 100% kundnöjdhet för att kontinuerligt förbättra vår servicekvalitet och leverera produkter av hög kvalitet. Det är därför vi har en mycket flexibel returpolicy som aldrig skadar våra kunder. Om du av någon anledning inte är nöjd med vår produkt kan du returnera produkten inom 30 dagar efter fakturadatum för återbetalning eller byte, förutsatt att den uppfyller returvillkoren.

Allt du behöver göra för att returnera är att skicka ett returformulär. För en snabb och enkel returprocess, se till att du väljer rätt typ av returalternativ och fyll i alla obligatoriska fält i formuläret. Din begäran om retur kommer inte att behandlas om den begärda informationen saknas.

När du har skickat returformuläret får du ett bekräftelsemeddelande, inklusive returadressen.

Observera att din begäran om retur kommer att behandlas baserat på informationen du skickar online.

Packa dina föremål säkert innan du skickar. Vi rekommenderar att du returnerar dina varor försäkrade och/eller registrerade. DELUXERIE tar inte något ansvar för förlust eller skada på din retur under transporten.

Kostnaden för returfrakt täcks inte av DELUXERIE och förblir kundens ansvar.

Returadress:
DELUXERIE
Ambachtsweg 85
2641KW Pijnacker
Nederländerna

Läs denna sida noga innan du skickar tillbaka produkten till oss.

ÅTERBETALNING & BYT

Du kan returnera din produkt för återbetalning eller byte. Vår enda begäran om detta är att skicka din begäran inom 30 dagar efter det fakturadatum som skapats för din relaterade beställning.

Din återbetalning måste uppfylla alla villkor nedan för att vara berättigad till en fullständig återbetalning av din köpeskilling, om någon av villkoren nedan inte uppfyller din / dina produkter, kommer din återbetalnings- eller utbytesbegäran att upphöra att gälla:

• Produkten har inga spår av användning (t.ex. form av skada som visar att produkten har använts).
• Produkter som inte är lämpliga att returnera av hälsoskydd eller hygieniska skäl.
• Produkter med direkt hudkontakt med underlivet (strumpbyxor, trosor, stringtrosor, korsetter etc.).
• Den ursprungliga tätningen måste förbli intakt och inte avlägsnas/brytas av.
• Produkter måste returneras komplett (dvs. inklusive originalförpackningen, fakturan, alla andra dokument och material etc.).
• Produkter som inte är avsedda för en specifik person.
• Produkten måste returneras till DELUXERIE inom 30 dagar efter mottagandet av din beställning.

Återbetalningen sker på samma sätt som den ursprungliga betalningsmetoden, exklusive fraktkostnader. Observera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan beloppet har bearbetats och överförts till ditt kontonummer.

Objekt som köpts med kredit kan endast returneras för kredit. Butikskrediter kan inte konverteras till kontanter, överföras till någon annan och/eller användas för serviceavgifter som fraktkostnader.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt kundserviceteam via e-post på [email protected].