Returpolicy

Senast uppdaterad: 2023-02-15

På Deluxerie arbetar vi mycket hårt för att uppnå 100 % kundnöjdhet. Eftersom våra kunders belåtenhet betyder mycket för oss har vi skapat vår returpolicy helt kundorienterad även om vi erbjuder produkter i hygieniskt riskabla kategorier.

Vi är medvetna om att alla produkter som köps från någon onlinebutik kanske inte alltid uppfyller dina förväntningar. Därför, om du vill returnera någon Deluxerie-produkt av någon anledning, kan du göra det inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning, om den uppfyller våra returvillkor nedan.

Vänligen läs denna sida noggrant innan du skapar en returförfrågan via Deluxerie Retur Portal.

Returvillkor

Se till att produkten/produkterna du vill begära retur för uppfyller de returvillkor som anges nedan. Returförfrågningar för produkter som inte uppfyller de angivna villkoren kan inte accepteras. I linje med din returförfrågan, om produkter som inte följer våra villkor skickas för retur, vill vi påpeka att dessa produkter kommer att skickas tillbaka till din adress utan någon åtgärd.

 • Den produkt som begärs återlämnad ska inte vara en produkt som har direktkontakt med underlivet på grund av dess struktur under användning. Returförfrågningar för produkter som inte uppfyller detta villkor kan inte accepteras på grund av hygien- och hälsorisker. (Till exempel kommer produkter som underkläder, trosor, stringtrosor, bodys, catsuits, strumpbyxor etc. i direkt kontakt med underlivet under användning.)
 • Om det finns en hygienförsegling på förpackningen av den produkt som ska returneras får denna försegling inte slitas sönder. Returförfrågningar för produkter med trasiga hygienförseglingar kan inte accepteras.
 • Den produkt som begärs tillbaka får inte ha tvättats av någon anledning (varken i tvättmaskin eller för hand). Returförfrågningar för produkter som visar sig vara tvättade kan inte accepteras.
 • Den produkt som begärs returneras måste vara oanvänd. Returförfrågningar för produkter med spår av användning kan inte accepteras.
 • Den produkt som begärs returneras måste returneras i sin ursprungliga form och med alla dess delar. Returförfrågningar för produkter som returneras med saknade delar kan inte accepteras.
 • Om du skapar en returförfrågan för alla produkter i din beställning, om det finns en presentprodukt speciellt skickad till dig, måste du också skicka tillbaka den. Om presentprodukterna inte returneras görs ett avdrag på återbetalningsbeloppet. (Avdragsbeloppet kan variera beroende på priset på presentprodukten som skickas till dig.)

Returmetoder

Det finns olika returmetoder hos Deluxerie efter våra kunders behov och krav. När du skapar din returförfrågan kan du välja en av de tre olika returmetoderna nedan.

 • Butikskredit / kupong
  När du skapar din returförfrågan, om du väljer butikskredit som returmetod, är din returförsändelse kostnadsfri. Deluxerie Store-kredit krediteras ditt Deluxerie-konto efter att vi tagit emot och kontrollerat produkten/produkterna du har returnerat. Du kan använda Deluxerie Store Credit för att köpa vilken produkt som helst via vår onlinebutik.
 • Byt produkt
  Om du vill byta produkten du köpt genom Deluxerie med en annan storlek eller en helt annan produkt, måste du välja alternativet “”Bytesprodukt”” som returmetod när du skapar din returförfrågan. För förfrågningar skapade med denna metod, tillhör returfraktkostnaden kunden.
 • Återbetalning
  Om produkten du köpt via Deluxerie uppfyller ovan nämnda returvillkor behöver du välja alternativet “”Återbetalning”” som returmetod under din returförfrågan. För förfrågningar skapade med denna metod, tillhör returfraktkostnaden kunden.

Andra villkor och viktig information

 • Annullering av beställning kan endast göras om din beställning ännu inte har skickats eller inte är redo att skickas (du kan se status för din beställning genom att logga in på ditt konto). Din beställning kan inte annulleras efter att den har skickats. Om du gör din begäran om avbeställning efter att din beställning har skickats måste du följa stegen som anges på denna sida, eftersom våra returvillkor kommer att gälla.
 • Om varan/varorna du har köpt har kommit till dig defekta eller felaktigt, vänligen kontakta Deluxerie kundtjänst först.
 • Eftersom din returförfrågan kommer att behandlas enligt de uppgifter du tillhandahåller online, vänligen skicka in din begäran noggrant. Handskrivna anteckningar som ingår i returpaketet kommer inte att beaktas.
 • Packa dina produkter på ett säkert sätt innan du skickar dem.
 • Det kan ta upp till 14 dagar efter att ditt returpaket har kommit till oss innan din returförfrågan har behandlats och slutförts.
 • Om du har skapat din begäran om återbetalning med återbetalningsmetoden, kommer din återbetalning att göras till den betalningsmetod du använde vid ditt köp.
 • Det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan din återbetalning visas på ditt bankkonto eller kreditkort, beroende på din bank eller kreditkortsleverantör, från det att begäran om återbetalning har bekräftats.
 • Om du betalade fraktavgiften under din beställning är detta belopp ej återbetalningsbart.
 • Återbetalningar för beställningar som görs med butikskredit eller Deluxerie-poäng görs på samma sätt. Butikskrediter eller Deluxerie-poäng kan inte konverteras till kontanter och kan inte överföras till en annan användare.

Tveka inte att kontakta Deluxerie kundtjänst om du behöver hjälp.

E-post: [email protected]
WhatsApp: +45 31 85 01 99

Du kan komma åt Deluxerie Retur Portal genom att klicka här för att skapa din returförfrågan.