Frakt & Leverans

Med ett orderbelopp på 899 kr betalar du inga fraktkostnader. Om ditt orderbelopp understiger 899 kr är fraktkostnaderna via DB Schenker 99,99 kr per beställning.

Under ditt köp får du ett beräknat leveransdatum. Observera att det beräknade leveransdatumet inte är en garanterad tidsram för din beställning. Den beräknade leveranstiden beräknas automatiskt baserat på produktens lager och kapitalleverans. Ytterligare leveranstid kan krävas för avlägsna områden. Deluxerie ansvarar inte för fördröjda försändelser till avlägsna områden eller regioner där posttjänster utförs vid särskilda scheman eller adresser utanför fastlandet. Vårt företags huvudkontor och lager ligger i Nederländerna, och vi bedriver vår verksamhet från denna plats. Vi har även lager i andra länder. Om produkten du har beställt inte finns i lager på vårt lager nära dig, kommer den att hämtas från ett annat Deluxerie -lager.

Du får en bekräftelse på försändelsen när ditt paket lämnar vårt lager, inklusive din Spår & spår kod. Detta skickas automatiskt till den e-postadress du angav under ditt köp. Alla våra försändelser är försäkrade under transport. Se till att du är tillgänglig för att acceptera din leverans vid leverans. Deluxerie tar inget ansvar för förlorade eller stulna beställningar efter leverans. Om din beställning har returnerats till avsändaren på grund av otillgänglighet förbehåller Deluxerie sig rätten att debitera kunden för det andra försöket.

Om du inte har fått en Spår & spår kod, kolla din skräppost/skräppost. Om du inte känner till din Spår & spår kod eller om statusen för din leverans inte har ändrats på flera dagar på kurirens webbplats, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för att undersöka saken åt dig. Vid problem kommer Deluxerie att kontakta kuriren för att lösa det så snart som möjligt.

Kontrollera ditt paket innan du accepterar leverans. Om ditt paket har skadats under transport, vägra att ta emot det och lämna omedelbart en reklamation till transportören.